Cadeaubon


Interesse in een cadeaubon? Vul dan onderstaande gegevens in.

Je ontvangt een mailtje van zodra de cadeaubon opgehaald kan worden.
Bij afhaling ter plaatse kan je cash betalen of via PayConiq.


De cadeaubon kan ook verzonden worden na betaling. We bezorgen je de betalingsgegevens via E-mail.
Verzending is gratis vanaf een waarde van minimum 50€.


Cadeaubon Escape Retie: Het perfecte geschenk voor avontuur en spanning

Het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar iets unieks en opwindends. Of sta je vaak voor de moeilijke taak om een origineel cadeau te vinden voor Kerst of Sinterklaas? Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want de cadeaubon van Escape Retie is het antwoord op al je cadeauvragen.
Het kan ook een verrassingsactiviteit zijn voor een verjaardag, vrijgezellenparty of groepje vrienden dat graag een uurtje samen iets leuks doet. Met een escape room beleef je gegarandeerd een onvergetelijke tijd vol adrenaline en sensatie.

Een uur vol uitdaging


Met de cadeaubon van Escape Retie kan je iemand verrassen met een onvergetelijke ervaring in onze escape room. Een escape room is een spel waarbij je met een team van 2 tot 5 personen wordt opgesloten in een kamer vol raadsels, puzzels en mysteries. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen door samen te werken, logisch na te denken en je zintuigen te gebruiken. Het is een race tegen de klok en de adrenaline stijgt terwijl je probeert te ontsnappen voordat de tijd om is. De Cadeaubon van Escape Retie biedt je dus de mogelijkheid om een team van vrienden, familie of collega's uit te dagen en een uur lang spanning en avontuur te beleven. Durf jij de uitdaging aan?

Château Elize, een hoog gequoteerde puzzelkamer


"Château Elize" is een populaire kamer en hoog gequoteerd door spelers. Het is misschien niet de grootste escape room, maar het biedt een uitdagende puzzelervaring waarbij ieders kennis en vaardigheden aan bod komen. Het is een avontuur dat je meeneemt naar een wereld van mysteries en intriges, waar je samen met je team het mysterie van Château Elize moet ontrafelen. Je moet goed opletten, want elk detail kan belangrijk zijn.

Bestel nu je cadeaubon van Escape Retie


Cadeaubonnen zijn beschikbaar van 10 tot 110 euro, afhankelijk van je budget en het aantal personen dat je wilt meenemen. Of je nu een klein gebaar wilt maken of een groot avontuur wilt schenken, er is altijd een cadeaubon die bij je past.
Ben je klaar om het perfecte cadeau te geven aan een vriend, familielid of collega? Aarzel niet langer en bestel nu je cadeaubon van Escape Retie. Geef een avontuur, spanning en teamwork cadeau aan de mensen waar je om geeft. Maak van elke gelegenheid een speciale gebeurtenis met de cadeaubon van Escape Retie.