Wat is een Escaperoom?

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen (min. 2 tot max. 6 personen) in een kamer wordt opgesloten. Door puzzels en raadsels op te lossen en door sleutels, codes en andere hints te vinden moeten de deelnemers binnen een tijdspanne van 60 minuten proberen te ontsnappen uit de kamer. Communicatie en teamwork zijn hierbij van essentieel belang. Is er een puzzel of raadsel dat maar niet opgelost geraakt? Met een kleine tip helpt de spelbegeleider je terug op weg zodat de ontsnappingspoging verdergezet kan worden.

Van welke leeftijd kan...

Spelers dienen bij voorkeur minimum 16 jaar te zijn. Indien een speler jonger is dan 16 jaar, dient hij het spel te spelen onder begeleiding van een volwassene.

Is de kamer ook toegankelijk voor hoogzwangeren of rolstoelgebruikers?

Aangezien de escape room op de eerste verdieping gelegen is, is het helaas niet mogelijk voor rolstoelgebruikers om deel te nemen aan het spel. Ook wordt het spel afgeraden voor hoogzwangere vrouwen of personen met een lichamelijke beperking.

Hoe lang duurt een spel?

Spelers krijgen 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de kamer. Je dient 15 minuten voor starttijd aanwezig te zijn zodat het spel kort toegelicht kan worden. Indien je toch te laat bent, zal de ontsnappingstijd ingekort worden.

Kan de reservatie geannuleerd worden?

Reservaties kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Dit dient minstens 24 uur op voorhand te gebeuren. Indien de wijziging of annulatie niet 24 uur op voorhand heeft plaatsgevonden, zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Een wijziging of annulatie kan enkel telefonisch gebeuren.

Hoe kan ik betalen?

Er kan cash betaald worden of via mobiele applicaties zoals bancontact en payconiq. Er is geen betaalterminal aanwezig in de escape room.

In welke taal kan het spel gespeeld worden?

Het spel kan zowel in het Nederlands als het Engels gespeeld worden.

Kan het spel met meer dan 5 personen gespeeld worden?

Om voldoende spelervaring te beleven is het is niet toegestaan om met meer dan 5 deelnemers het spel te spelen. 

Is er parkeerplaats voorzien?

Aan de escape room is parkeergelegenheid voorzien. De wagen/moto kan geplaatst worden op de voorziene parkeerplaats of op de oprit

Kunnen spelers geweigerd worden?

Bij vermoeden van alcohol-, drugsintoxicatie of agressief gedrag behouden wij ons recht om personen te weigeren. De kosten van het spel worden wel in rekening gebracht.

Waar kan ik mijn persoonlijke spullen laten tijdens het spel?

Persoonlijke spullen kunnen opgeborgen worden in de daarvoor voorziene kluis. De sleutel kan u meenemen in de kamer. Mobiele telefoons worden niet toegelaten in de kamer.

Kan ik een cadeaubon aankopen?

Cadeaubons kunnen opgehaald worden of digitaal verstuurd worden na betaling. Volgende zaken dienen vermeld te worden: aantal deelnemers, naam bestemmeling, naam afzender

Wat betekent "Vrijgesteld van btw"?

Wij baten onze escape room uit als bijberoep en hebben gekozen voor een vrijstelling van BTW. Dit betekent concreet dat we geen BTW aanrekenen en dat bedrijven bijgevolg geen BTW kunnen recupereren.